חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל קדרה בסגנון האיים הקנאריים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל קדרה בסגנון האיים הקנאריים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם גרגרי חומוס שהושרו לילה
2 צלעות לבן מעושנות
500 גרם בשר בקר רזה
100 גרם בייקון מעושן
¼ כפית גרגרי פלפל שחור
1 בצל שנעוצים בו שני מסמרי ציפורן ועלה דפנה אחד
2 שיני שום
¼ ק"ג שעועית ירוקה
¼ ק"ג דלעת (קלופה)
¼ ק"ג דלורית (קלופה)
¼ ק"ג כרוב לבן
2 בטטות גדולות קלופות
2 קלחי תירס (מחולקים ל-3 כל אחד)
1 עגבנייה
1 בוקה גרני המורכב מפטרוזיליה, כוסברה ואורגנו
2 נקניקיות צ'וריסוס
מלח
אופן ההכנה
בסיר גדול מביאים לרתיחה את הבשר, הבייקון והצלעות עם 2 ליטרים של מים. מדי פעם מוצאים את הקצף שנוצר. מוסיפים את החומוס ומעט מלח. מוסיפים את גרגרי הפלפל השחור, הבצל והשום. מכסים ומבשלים כשעה וחצי (מוסיפים מים במידת הצורך. מוציאים את הבשר, הצלעות והבייקון החוצה. חותכים את הירקות לחתיכות קטנות ומכניסים לסיר עם החומוס יחד עם הבוקה גרני. מבשלים עד שהירקות מתרככים. מחזירים לסיר את הבשר, הבייקון והצלעות ומוסיפים את הנקניקיות. מבשלים כעשר דקות ומסירים מהאש. מוציאים את הבוקה גרני.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון