חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל קישואים וחומוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קישואים,ירק שלא כולם אוהבים בי מעלים זכרונות ילדות טעימים.
תבשיל קישואים וחומוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קישואים,ירק שלא כולם אוהבים בי מעלים זכרונות ילדות טעימים.
הוראות הכנה
מרכיבים
1בצל גדול קצוץ.
6 קישואים חתוכים לקוביות.
4 עגבניות רכות.
2 כפות רסק עגבניות
2 שיני שום
כוסברה
1 כוס חומוס מבושל.
3 כפות שמן.
1/4 כפית בהרט
מלח,פלפל שחור
אופן ההכנה
מחממים שמן בסיר ומטגנים מעט את הבצלים.
להוסיף את הקישואים ולהמשיך לאדות.
במעבד מזון לרסק את העגבניות, השום והכוסברה, להוסיף רסק עגבניות ולשפוך על הקישואים. להוסיף חומוס מבושל,מלח ופלפל שחור ולבשל על אש בינונית כ-30 דקות או עד שהקישואים רכים.
מגיש: קיבי
מקור:
שתף את המתכון