חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תה בוטנים ותבלינים מקורמל נוסח גרבה
Votes: 1
דירוג: 5
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תה עם בוטנים ותבלינים מקורמל המשקה הלאומי להורדת גודש brמסיים כל ארוחה
תה בוטנים ותבלינים מקורמל נוסח גרבה
Votes: 1
דירוג: 5
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תה עם בוטנים ותבלינים מקורמל המשקה הלאומי להורדת גודש brמסיים כל ארוחה
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות מים
1/4 כוס עלי תה ירוק (להשיג בחנויות טבע וברשתות השיווק)
7 מסמרי ציפורן
1 כוס סוכר
מים רותחים
100 גרם בוטנים קלויים וקלופים
אופן ההכנה
1.שמים בסיר את המים, עלי התה ומסמרי הציפורן ומביאים לרתיחה. מבשלים על להבה
נמוכה מאוד 20 דקות.
2.שמים בסיר אחר את הסוכר ומבשלים על להבה בינונית עד שהוא נמס ומתקבל קרמל
בהיר. כשהקרמל מוכן מוסיפים את התה, לאט ובזהירות, בזרם דק לסיר הקרמל. מביאים
לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה כחצי שעה. מתקבלת תמצית תה ריחנית בטעם קרמל.
3.מסננים את התמצית לקומקום. מוזגים מעט מהתמצית לכוסות זכוכית דקות, יוצקים מים
רותחים עד שפת הכוס, מוסיפים לכל כוס 7-8 בוטנים קלויים ומגישים.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: בינו גבסו
שתף את המתכון