חיפוש


תה פרסי אסלי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לימון פרסי הוא בעצם ליים מיובש, הוא משמש תבלין במטבח הפרסי ונותן חמיצות עדינה וטעימה brניתן להשיג בחנויות תבלינים מובחרות, יש להעדיף את הזן השחור.
הוראות הכנה
מרכיבים
3 לימונים פרסיים מיובשים
9 כוסות מים
1 שקית תה משובח
אופן ההכנה
ראשית יש לחרוץ צורת איקס עם להב הסכין בכל לימון (לשחרור טעמים וניחוחות).
מביאים את כל המרכיבים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כרבע שעה. מסננים, מעבירים לקנקן ומגישים, כשכל אחד ממתיק את התה לפי טעמו.
לרוויה!
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון