הוראות הכנה
מרכיבים
2 קופסאות תחתיות ארטישוק
1 קופסאת פטריות חתוכות
1 בצל גדול קצוץ
1 כף קמח רגיל
1 כוס חלב
100 גרם גבינה צהובה מגורדת
מעט אבקת מרק פטריות
מלח, פלפל, מעט אגוז מוסקט
מעט קטשופ
אופן ההכנה
לטגן בצל ולהוסיף את הפטריות ולאדות 5 דקות.
לפזר כף קמח + כוס חלב, אבקת המרק, להוסיף את הגבינה הצהובה המגורדת, מלח, פלפל וקורט אגוז מוסקט.
למלא את התחתיות , מעל לשים טיפה קטשופ (לא הכרחי) ולאפות כ-10 דקות בתנור.
מגיש:
מקור: ליאת
שתף את המתכון