חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תחתיות ארטישוק ממולאות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה קלה ויפה להגשה
תחתיות ארטישוק ממולאות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה קלה ויפה להגשה
הוראות הכנה
מרכיבים
2 קופסאות תחתיות ארטישוק
1 קופסאת פטריות חתוכות
1 בצל גדול קצוץ
1 כף קמח רגיל
1 כוס חלב
100 גרם גבינה צהובה מגורדת
מעט אבקת מרק פטריות
מלח, פלפל, מעט אגוז מוסקט
מעט קטשופ
אופן ההכנה
לטגן בצל ולהוסיף את הפטריות ולאדות 5 דקות.
לפזר כף קמח + כוס חלב, אבקת המרק, להוסיף את הגבינה הצהובה המגורדת, מלח, פלפל וקורט אגוז מוסקט.
למלא את התחתיות , מעל לשים טיפה קטשופ (לא הכרחי) ולאפות כ-10 דקות בתנור.
מגיש: ליאת
מקור: ליאת
שתף את המתכון