הוראות הכנה
מרכיבים
1 חזה עוף אמיתי, (חבילה)- רצוי לא קפוא , אלא טרי מהקצב.
2 פלפלים אדומים
3 גזרים
¼ כרוב לבן
1 בצל
2 שיני שום
קישוא קטן
4 כפות שמן שומשום לטיגון
לרוטב:
3 כפות סוכר חום
½ כוס סויה כהה
4 כפיות חומץ בן יין לבן
פפריקה, מלח פלפל שחור
(כמויות החומרים לרוטב הם המלצה ואפשר לשנות לפי הצורך והטעם
אופן ההכנה
פורסים דק את הפלפל, הכרוב, הגזר והקישוא.
את הבצל קוצצים דק וכן את השום.
חותכים את חזה העוף לפרוסות דקות.
בווק מחממים שמן ומטגנים את הבצל עד שמזהיב. מוסיפים את העוף והופכים כך שהוא "נסגר" מכל הצדדים, לאחר מכן מוסיפים את שאר הירקות ומקפיצים
מכינים את הרוטב:
מערבבים את הסויה, הסוכר החום החומץ ומוסיפים מלח, פלפל ופפריקה לפי הטעם. שופכים למחבת וממשיכים לטגן קלות כ-15 דקות.
מגיש:
מקור: מורן ועינב רונא-כפר מסריק
שתף את המתכון