הוראות הכנה
מרכיבים
100 מ"ל שמן זית
2 בצלים קצוצים
2 שיני שום קצוצות דק
4 קישואים חתוכים לקוביות
1 פלפל אדום חתוך לקוביות
1 פלפל ירוק חתוך לקוביות
2 עגבניות קלופות חתוכות לקוביות
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
מלח
פלפל
אופן ההכנה
מחממים את שמן הזית בסיר עמוק. מטגנים את הבצל והשום עד שהבצל הופך שקוף. מוסיפים את שאר הירקות ומתבלים במלח ופלפל. משאירים להתבשל בנוזלים של עצמם כרבע שעה על להבה נמוכה ומאדים את כל הנוזלים שנוצרו. מפזרים את הפטרוזיליה מעל לפני ההגשה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון