חיפוש


תערובת תבלינים איטלקית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תערובת תבלינים בניחוח איטלקי . מתאימה לתיבול רוטבי פסטה ותבשילי ירקות .
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כפות ריחן מיובש
2 כפות מיורן מיובש
2 כפות אורגנו מיובש
2 כפות כוסברה טחונה
2 כפות קורנית מיובשת
2 כפות רוזמרין מיובש
2 כפות צתרה מיובשת
כפית פתיתי פלפל טחון אדום חריף
אופן ההכנה
שמים את כל התבלינים במעבד המזון , ומפעילים למשך 30 שניות . מעבירים למיכל בעל מכסה אטום לאוויר . מסמנים ומתאריכים .
מגיש: amitsur
מקור: טבע הרפוי מאגר מתכונים
שתף את המתכון