הוראות הכנה
מרכיבים
2 כפות שמן זית
1 בצל גדול קצוץ
4 שיני שום קצוצות
3 כוסות מרק צח/מים ואבקה
1 כוס עדשים ירוקים
6 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
1 כף מיץ לימונים
גרד מלימון אחד
15 עלי תרד או סלק קרועים גס
1/4 כפית פלפל אדום חריף גרוס
1/4 כוס עלי נענע קצוצים
1 כפית כמון
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
1.מחממים שמן זית במחבת כבדה וגדולה.
2.מטגנים בצל להזהבה, מוסיפים שום ומטגנים כ-1/2 דקה.
3.מוסיפים את המרק והעדשים ומבשלים כ-10 דקות.
4.מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים ללא כיסוי עד שיתרככו
5.מוסיפים את קליפת הלימון המיץ התרד ותבלינים, מבשלים כ-2,3 דקות,
מוסיפים את הנענע והמלח.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון