הוראות הכנה
מרכיבים
4 תפ"א בינוניים קלופים וחתוכים לעיגולים
מיכל וחצי שמנת לבישול (זאת עם הציור של הפטרייה והברוקולי)
חצי כוס גבינת פרמזן מגורדת.
פטריות שמפניון מקופסאת שימורים אחת, רצוי לטגן מעט לפני
מלח, פלפל לפי הטעם כמו כן צ'ילי
חצי כפית אגוז מוסקט מגורד
אפשרי להוסיף קרם פרש לסמיכות למרות שהפרמזן עושה היטב את העבודה
אופן ההכנה
לערבב את השמנת עם הפרמזן והתבלינים.
להניח בקערת פיירקס שכבה אחת של תפ"א ועליה לצקת את השמנת שערבבנו (עם או בלי קרם פרש).לפזר את הפטריות המטוגנות על תפ"א לפי הטעם.
ושוב להניח שכבה תפ"א ואז שמנת וחוזר חלילה עד שנגמרים לכם תפ"א.
רצוי להשאיר מעט שמנת כדי לצקת אותה על השכבה העליונה של תפ"א.
אחרי שסיימתם/ן להניח הכל בתבנית גרדו מעל מעט פרמזן כדי שיקרים היטב.
כסו בנייר כסף .
הכניסו לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות למשך 45 דק'
הזמנים משתנים מתנור לתנור רצוי לנעוץ מזלג באמצע האפייה ולהעריך כמה זמן נותר.
בתאבון!!!!
מגיש:
מקור: קרן
שתף את המתכון