הוראות הכנה
מרכיבים
½ 1 כוסות חלב
6 כפות סוכר
¾ כוס מיץ תפוזים טרי
½ 1 כפות קורנפלור
3 תפוזים גדולים עם קליפה עבה
אגוזים
צימוקים
קצפת לקישוט
דובדבנים מסוכרים.
אופן ההכנה
מרתיחים את החלב והסוכר.
מערבבים את מיץ התפוזים עם הקורנפלור, מכניסים לחלב הרותח, בוחשים עד שמסמיך ומכבים את האש.
חוצים את התפוזים השלמים לרוחבם.
מוציאים בכפית את פלחי התפוז וקוצצים אותו לקוביות קטנות.
שומרים על "קעריות" קליפת התפוז.
מערבבים את פלחי התפוז + הצימוקים והאגוזים יחד עם התערובת המבושלת.
ממלאים את קעריות התפוז בתערובת.
מקשטים למעלה בקצפת ובדובדבנים.
מגיש:
מקור: נילי שר-כפר מסריק
שתף את המתכון