הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם ( כ-2 כוסות) מחית תפוחי אדמה, ללא חלב או גבינה
25 גרם חמאה מומסת
2 חלמונים
קורט אגוז מוסקט מגורר טרי
מלח ופלפל ( רצוי לבן)
1 כפית דבש
אפשר גם: 1 כפית מחית פלפלים חריפים כלשהם
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים בקערה, עד ליצירת מחית חלקה.
טועמים ומתקנים את התיבול.
מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה ומשמנים קלות בחמאה.
מעבירים את המחית לשקית זילוף עם צנתר כוכבי ומזלפים גבעות יפות של מחית על התבנית.
אופים בחום של 200 מעלות עד שתפוחי האדמה מזהיבים קלות ( כ- 20 דקות)
מגישים מיד.
מגיש:
מקור: דורעם גונט
שתף את המתכון