הוראות הכנה
מרכיבים
8 תפוחי אדמה בגודל בנוני
3 כפות מרק בצל
6 כפות שמן
½ כפית מלח
אופן ההכנה
לקלוף את תפוחי האדמה ולחתוך לעיגולים לשים בסיר ולכסות במים להרתיח במשך כ- 3 דקות. לשפוך את המים. לשים בקערה את תפוחי האדמה ולהוסיף את אבקת מרק הבצל השמן והמלח לערבב בעדינות לשים בתבנית לכסות בנייר אלומיניום ולאפות בתנור בחום 170°c במשך כ - 45 - 50 דקות.
להוציא מהתנור ולהנות מהטעם הנפלא.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון