חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תפוחי אדמה ועוד בתנור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון נפלא כתוספת מזינה וטעימה
תפוחי אדמה ועוד בתנור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון נפלא כתוספת מזינה וטעימה
הוראות הכנה
מרכיבים
2 בצלים
3 תפוחי אדמה בינוניים
1 בטטה
2 קישואים
שיני שום
שמן זית
אופן ההכנה
שוטפים היטב את הבטטה והקישוא
קולפים את תפוחי האדמה והבצל
חותכים את הכל לקוביות בינוניות, כ 2X 2 ס"מ
מרפדים תבנית תנור בנייר אפיה
מפזרים את כל הירקות על הנייר
מטפטפים שמן זית בזרזיף דק על הירקות
בוזקים מלח, פלפל שחור ורוזמרין
אופים בתנור חם, כ -200 מעלות עד שהירקות פריכים.
יש להפוך מדי פעם לקבלת השחמה אחידה.
מומלץ!!
מגיש: אופיר
מקור:
שתף את המתכון