הוראות הכנה
מרכיבים
2 בצלים
3 תפוחי אדמה בינוניים
1 בטטה
2 קישואים
שיני שום
שמן זית
אופן ההכנה
שוטפים היטב את הבטטה והקישוא
קולפים את תפוחי האדמה והבצל
חותכים את הכל לקוביות בינוניות, כ 2X 2 ס"מ
מרפדים תבנית תנור בנייר אפיה
מפזרים את כל הירקות על הנייר
מטפטפים שמן זית בזרזיף דק על הירקות
בוזקים מלח, פלפל שחור ורוזמרין
אופים בתנור חם, כ -200 מעלות עד שהירקות פריכים.
יש להפוך מדי פעם לקבלת השחמה אחידה.
מומלץ!!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון