הוראות הכנה
מרכיבים
3 תפו"א בינוניים
חצי מיכל שמנת חמוצה
1 בצל ירוק קצוץ
1 פטרייה שמפיניון קצוצה
1 כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית פפריקה מתוקה
רבע כפית פפריקה חריפה
מעט שמן זית
אופן ההכנה
חורצים X על כל תפוח אדמה שאינו מגיע עד סופו אלא כמעט עד הסוף. ממליחים מעט, מזליפים מעט שמן זית מעל ומכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות למשך 20 דקות. בינתיים מערבבים את כל שאר החומרים (כולל המלח). לאחר 20 דקות מוציאים מהתנור וממלאים כל תפוח אדמה במלית שיצרנו. מחזירים לתנור לעוד כעשר דקות.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון