הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג תפוח אדמה מזן דזירי
שמן
תערובת תבלינים:
1 כפית מלח גס
1 כפית פלפל שחור
1 כפית פפריקה אדומה
1 כפית אורגנו יבש
1 כפית טימין יבש
חצי כפית פלפל שטה
1 כפית אבקת שום
אופן ההכנה
לשטוף את תפוחי האדמה ( לא לקלף )
לחצות כל תפוד לחצי
לערבב את כל התבלינים יחד לתערובת
לזרות מתערובת התבלינים על תפוחי האדמה החצויים
להוסיף שמן ומלח לערבב הכל יחד
להניח בתבנית כשהקליפה כלפי מטה לכסות בנייר כסף את התבנית
לאפות בחום גבוה עד שתפוחי האדמה מוכנים
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון