חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פסטייה עוף, אגוזים, צימוקים ושקדים בפילו -שרתון טאוור סיטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פסטייה עוף, אגוזים, צימוקים ושקדים brמנה ראשונה מענינת וטעימה נחטף
פסטייה עוף, אגוזים, צימוקים ושקדים בפילו -שרתון טאוור סיטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פסטייה עוף, אגוזים, צימוקים ושקדים brמנה ראשונה מענינת וטעימה נחטף
הוראות הכנה
מרכיבים
8 עלי סיגר
200 גר' חזה עוף
2 בצלים גדולים
חופן צימוקים כהים
חופן שקדים קלופים וחתוכים לחצאים
חופן אגוזי מלך קצוצים
תבלינים:
1/2 כפית קינמון
קמצוץ אגוז מוסקט
כף סוכר
קמצוץ מלח
צרור כוסברה (7-8 ענפים)
צרור נענע (7-8 ענפים)
אופן ההכנה
1. מפרידים את עלי הנענע מהגבעול וקוצצים דק, קוצצים דק את הכוסברה.
2. מרתיחים את נתח חזה העוף בשלמותו בסיר עם מים וקצת מלח, מוציאים מהסיר, מקררים
וחותכים לקוביות קטנות.
3.קוצצים את הבצלים ומטגנים במחבת עד להשחמה. מוסיפים את קוביות העוף, הצימוקים,
השקדים ואגוזי המלך.
4. מוסיפים את הסוכר ואת התבלינים, חוץ מעשבי התיבול (כוסברה ונענע). משאירים ל-5
דקות על אש בינונית.
5. מורידים מהאש ומוסיפים את עשבי התיבול, מניחים בצד שהתערובת תתקרר.
6. פורסים את עלי הסיגר 2 לכל מנה, ממלאים באמצע ומגלגלים כמו בלינצ'ס (או אגרול
וכיו"ב), מדביקים עם מעט דבק קמח (2 כפות קמח וכף מים), מטגנים בשמן עמוק ומגישים.
הצעת הגשה:
מניחים על רוטב חום מתקתק, העשוי מכוס סוכר חום, חצי כוס מים, 50 גר' "מחמאה" (מרגרינה בטעם חמאה), קמצוץ קינמון, קמצוץ ציפורן טחון. את כל מרכיבי הרוטב מרתיחים ומבשלים עד שהוא מסמיך.
הצעות לקישוט:
* קולפים רצועות של קליפת חציל ומטגנים בשמן עמוק. מניחים מעל הפסטייה.
* מפזרים מעט שקדים ואגוזים מסביב לפסטייה, המונחת על הרוטב.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: נתי ברנס
שתף את המתכון