הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג אפונת גינה טרייה קלופה
½ ק"ג שעועית הילדה טרייה קלופה
½ ק"ג אספרגוס קלוף
10 ארטישוקים צעירים
מיץ מלימון אחד
1 כף שמן זית
125 גרם נקניק האם (לבן) מיובש חתוך לקוביות קטנות
2 שיני שום קצוצות
1 כף קמח
½1 כוסות ציר ירקות
מלח
פלפל
אופן ההכנה
מבשלים את הירקות במים מומלחים קלות למשך 20 דקות. מוציאים את העלים של הארטישוק ומבשלים במים מומלחים ומיץ הלימון עד להתרככות. מחממים את שמן הזית בסיר ומטגנים את הנקניק עד שכל השומן יוצא ממנו החוצה. מוסיפים את השום ומטגנים קלות. מוסיפים את הקמח, מערבבים ומוסיפים את ציר הירקות תוך כדי בחישה. מרתיחים למספר דקות. מוסיפים את הירקות ואת עלי הארטישוק ומשהים למספר דקות. מתקנים תיבול עם מלח ופלפל.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון