חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל ירקות ספרדי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל ירקות ספרדי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג אפונת גינה טרייה קלופה
½ ק"ג שעועית הילדה טרייה קלופה
½ ק"ג אספרגוס קלוף
10 ארטישוקים צעירים
מיץ מלימון אחד
1 כף שמן זית
125 גרם נקניק האם (לבן) מיובש חתוך לקוביות קטנות
2 שיני שום קצוצות
1 כף קמח
½1 כוסות ציר ירקות
מלח
פלפל
אופן ההכנה
מבשלים את הירקות במים מומלחים קלות למשך 20 דקות. מוציאים את העלים של הארטישוק ומבשלים במים מומלחים ומיץ הלימון עד להתרככות. מחממים את שמן הזית בסיר ומטגנים את הנקניק עד שכל השומן יוצא ממנו החוצה. מוסיפים את השום ומטגנים קלות. מוסיפים את הקמח, מערבבים ומוסיפים את ציר הירקות תוך כדי בחישה. מרתיחים למספר דקות. מוסיפים את הירקות ואת עלי הארטישוק ומשהים למספר דקות. מתקנים תיבול עם מלח ופלפל.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון