הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג בשר שור חתוך לקוביות בגודל נגיסה
200 מ"ל שמן זית
3 במלים קצוצים
3 שיני שום קצוצות
3 גזרים חתוכים לקוביות
1 כוס יין אדום
3 כפות חומץ בן יין
2 נעצי ציפורן
2 עלי דפנה
2 פלפלים חריפים נקיים מגרעינים וקצוצים
1 ליטר ציר בקר
½ כפית קינמון
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
מחממים את השמן במחבת גדולה ועמוקה בעלת מכסה ומטגנים את הבשר היטב מכל הכיוונים. מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים ביחד כדקה. מתבלים במלח ופלפל ומפזרים מעל את הקמח. מערבבים פנימה את הגזרים ויוצקים את היין והחומץ. מוסיפים את עלי הדפנה, נעצי הציפורן והפלפלים החריפים. לאחר ערבוב קל מוסיפים את ציר הבקר. מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים על אש נמוכה כשעתיים. מערבבים מדי פעם. לפני ההגשה מערבבים פנימה את הקינמון, הפטרוזיליה ומעט מלח ופלפל לפי הטעם.
מגישים מייד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון