חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


יונה ממולאה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

יונה ממולאה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 יונים
125 גרם בייקון מעושן חתוך לקוביות
200 גרם בשר בקר טחון
2 בצלצלי שאלוט קצוצים דק
1 שן שום קצוצה דק
שמינית כפית קינמון
2 כפות צנוברים
1 כף פירורי לחם
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
1 ביצה
1 כף שומן חזיר
1 כרישה חתוכה לטבעות
1 גזר גדול פרוס
½ כוס יין לבן
1 כוס ציר עוף
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מחממים את הבייקון במחבת רחבה עד שהשומן יוצא החוצה. מוסיפים את בצלצלי השאלוט, השום והבשר הטחון ומטגנים ביחד כעשר דקות. מסירים מהאש ומתבלים בקינמון, מלח ופלפל. מערבבים את התערובת הזאת עם הצנוברים, הפטרוזיליה, פירורי הלחם והביצה. ממלאים את היונים בתערובת וקושרים עם חוט. מחממים את השומן במחבת ומטגנים את היונים מכל הכיוונים. מוסיפים את הכרישה והגזר וממשיכים לטגן עוד כשתי דקות ביחד. מוסיפים את היין ואת ציר העוף. מכניסים לתנור שחומם ל-175 מעלות למשך כחצי שעה כאשר יוצקים את נוזלי הבישול מדי פעם על היונים על מנת שלא יתייבשו. לפני ההגשה מוציאים את היונים מהתבנית ומסננים את הרוטב.
מגישים את היונים בנפרד מהרוטב.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון