חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף עם פלפלים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף עם פלפלים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 פלפלים אדומים מתוקים מיובשים
1 עוף במשקל ½1 ק"ג מחולק ל-8
100 מ"ל שמן זית
1 בצל גדול קצוץ דק
4 שיני שום קצוצות דק
125 גרם נקניק האם (לבן) מיובש חתוך לקוביות
2 פלפלים ירוקים מתוקים נקיים מגרעינים וחתוכים לרצועות
3 עגבניות תמר מוצקות קלופות וחתוכות לקוביות
1 כפית פפריקה מתוקה
שמינית כפית פפריקה חריפה
40 מ"ל ברנדי
1 כוס ציר עוף
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל
אופן ההכנה
משרים את הפלפלים המיובשים במים חמימים לפחות לשעה. מסננים מהמים וחותכים לחתיכות קטנות. ממליחים ומפלפלים את העוף. מחממים את שמן הזית במחבת עמוקה ורחבה ומטגנים את חתיכות העוף להשחמה קלה. מוציאים מהמחבת ומעבירים לתבנית אפייה. מטגנים את הבצל, השום והנקניק בשמן בנותר עד להשחמה קלה. מוסיפים את הפלפלים המיובשים והפלפלים הטריים ומטגנים עוד דקה ביחד. מערבבים פנימה את העגבניות. מתבלים בשני סוגי הפפריקה ומוסיפים את הברנדי. מערבבים היטב ומוסיפים את ציר העוף ואת הפטרוזיליה. מרתיחים מספר דקות ומתקנים תיבול עם מלח ופלפל. יוצקים את הרוטב עם הירקות על העוף ומכסים את התבנית עם רדיד אלומיניום.מכניסים לתנור שחומם מראש ל-175 מעלות למשך כשעה.
מגישים ישירות מתבנית האפייה.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון