חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קרוקטים מעוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קרוקטים מעוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 חזות עוף נקיים מעצמות במשקל 150 גרם האחד
2 כפות שמן זית
3 ביצים
2 כפות חמאה
3 כפות קמח
½1 כוסות חלב
שמינית כפית אגוז מוסקט
100 גרם פירורי לחם
מלח ופלפל
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
מטגנים את חזות העוף בשמן הזית משני הצדדים כחמש דקות. מוציאים מהמחבת ומצננים. מעבדים במעבד מזון עם ביצה אחת וחלמון אחד. ממיסים את החמאה במחבת. מוסיפים את הקמח ומבשלים עד לקבלת גוון צהוב חיוור. מוסיפים את החלב ומבשלים תוך כדי ערבוב לכדי רתיחה. מנמיכים את האש ומשאירים על אש נמוכה כעשר דקות להתעבות. מסירים מהאש ומערבבים פנימה את מחית חזה העוף. מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט. טורפים את הביצה הנותרת עם החלבון הנותר. בעזרת כף רטובה יוצרים פורמה של קרוקטים מתערובת העוף. את התערובת טובלים בביצים הטרופות ולאחר מכן בפירורי הלחם. מטגנים בשמן עמוק להזהבה. מוציאים לנייר סופג ומגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון