הוראות הכנה
מרכיבים
½ כוס שמן זית
2 בצלים פרוסים
2 פלפלים ירוקים נקיים מגרעינים וחתוכים לקוביות
1 ק"ג תפו"א קלופים וחתוכים לקוביות
5 שיני שום כתושות
4 פלפלים אדומים מתוקים מיובשים
1 כוס יין לבן
שמינית כפית פלפל חריף "קאיין"
1 עלה דפנה
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מחממים את שמן הזית בסיר בינוני. מאדים את הבצלים עם הפלפלים הירוקים עד שהם משחימים קלות. מוסיפים את תפוחי האדמה, השום, עלה הדפנה והפלפלים המיובשים. מוסיפים את היין ומשלימים עם מים עד שכל הירקות מכוסים. מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים את הפלפל החריף מסוג "קאיין". מרתיחים, מכסים ומבשלים על אש בינונית כחצי שעה. מוציאים את עלה הדפנה והפלפלים המיובשים ומגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון