הוראות הכנה
מרכיבים
4 שלווים
½ ק"ג שעועית הילדה טרייה קלופה
3 כפות שמן זית
1 בצל פרוס
2 שיני שום כתושות
1 עלה דפנה
150 גרם פרושוטו בקר חתוך לקוביות
2 פלפלים אדומים מתוקים ללא גרעינים וחתוכים לקוביות
1 עגבנייה חצויה
מלח ופלפל
אופן ההכנה
משפשפים את השלווים במלח ופלפל וקושרים בחוט צלייה לפורמה אחידה. מחממים את השמן בסיר רחב. מטגנים את הבצל והשום עד שהבצל הופך שקוף. מוסיפים את השעועית, עלה הדפנה ונקניק הפרושוטו. מוסיפים ליטר מים ואת השלווים ומרתיחים כעשר דקות. מוסיפים את הפלפל האדום ואת העגבנייה ומבשלים על סף רתיחה כעשרים דקות.
מגישים עם לחם לבן פריך ופלפל חריף ירוק משומר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון