חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שלווים עם שעועית הילדה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שלווים עם שעועית הילדה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 שלווים
½ ק"ג שעועית הילדה טרייה קלופה
3 כפות שמן זית
1 בצל פרוס
2 שיני שום כתושות
1 עלה דפנה
150 גרם פרושוטו בקר חתוך לקוביות
2 פלפלים אדומים מתוקים ללא גרעינים וחתוכים לקוביות
1 עגבנייה חצויה
מלח ופלפל
אופן ההכנה
משפשפים את השלווים במלח ופלפל וקושרים בחוט צלייה לפורמה אחידה. מחממים את השמן בסיר רחב. מטגנים את הבצל והשום עד שהבצל הופך שקוף. מוסיפים את השעועית, עלה הדפנה ונקניק הפרושוטו. מוסיפים ליטר מים ואת השלווים ומרתיחים כעשר דקות. מוסיפים את הפלפל האדום ואת העגבנייה ומבשלים על סף רתיחה כעשרים דקות.
מגישים עם לחם לבן פריך ופלפל חריף ירוק משומר.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון