הוראות הכנה
מרכיבים
150 גרם סוכר
1 מקל קינמון
1 כוס יין אדום מתוק
קליפת תפוז מגוררת
2 חלבונים
אופן ההכנה
מניחים את הסוכר בסיר בינוני יחד עם מקל הקינמון. מוסיפים 200 מ"ל מים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים עד שהסוכר נמס לחלוטין והתערובת הופכת למעין סירופ בהיר. מוציאים את מקל הקינמון ומקררים את הסירופ. מערבבים את הסירופ עם היין ועם קליפת התפוז. מקציפים את החלבונים עד לשלב הגבעות הרכות. מקפלים את הקצף לתוך תערבות היין. מעבירים לקערת מתכת ומכניסים למקפיא למשך 3 שעות. מדי פעם שוברים את הקרח שנוצר בעזרת מטרף. לפני ההגשה יש לטרוף מעט את התערובת ולהגיש בכוסות מקוררות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון