חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סורבה יין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סורבה יין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
150 גרם סוכר
1 מקל קינמון
1 כוס יין אדום מתוק
קליפת תפוז מגוררת
2 חלבונים
אופן ההכנה
מניחים את הסוכר בסיר בינוני יחד עם מקל הקינמון. מוסיפים 200 מ"ל מים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים עד שהסוכר נמס לחלוטין והתערובת הופכת למעין סירופ בהיר. מוציאים את מקל הקינמון ומקררים את הסירופ. מערבבים את הסירופ עם היין ועם קליפת התפוז. מקציפים את החלבונים עד לשלב הגבעות הרכות. מקפלים את הקצף לתוך תערבות היין. מעבירים לקערת מתכת ומכניסים למקפיא למשך 3 שעות. מדי פעם שוברים את הקרח שנוצר בעזרת מטרף. לפני ההגשה יש לטרוף מעט את התערובת ולהגיש בכוסות מקוררות.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון