חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל טונה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל טונה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
800 גרם טונה טרייה חתוכה לחתיכות בגודל נגיסה
½ כוס שמן זית
2 בצלים קצוצים דק
2 שיני שום כתושות
1 פלפל ירוק נקי מגרעינים וחתוך לקוביות
2 עגבניות תמר מוצקות קלופות וחתוכות לקוביות
4 תפוחי אדמה גדולים קלופים וחתוכים לקוביות
2 כוסות ציר דגים חם
1 כף פטרוזיליה טרייה קצוצה
מלח
פלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה
מתבלים את הטונה במלח ובפלפל השחור הגרוס. מחממים את השמן במחבת טפלון עמוקה. מטגנים את הבצל עם השום עד שהבצל הופך שקוף. מוסיפים את הפלפל הירוק ומאדים ביחד קלות. מוסיפים את העגבניות ואת תפוחי האדמה. יוצקים את ציר הדגים. מבשלים על סף רתיחה כעשרים דקות עד שהירקות מתרככים. מוסיפים את הטונה. מסירים את המחבת מהאש ונותנים לטונה להתבשל בנוזלים החמים כעשר דקות. מתבלים במעט מלח ופלפל לפי הטעם. מפזרים מעל את הפטרוזיליה הקצוצה ומגישים מייד.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון