חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חביתת פלפלים ספרדית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חביתת פלפלים ספרדית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
5 כפות שמן זית
1 בצל קצוץ דק
2 שיני שום כתושות
100 גרם נקניק פרושוטו בקר חתוך לרצועות דקיקות
1 פלפל אדום נקי מגרעינים וחתוך לרצועות דקות
1 פלפל ירוק נקי מגרעינים וחתוך לרצועות דקות
4 עגבניות מוצקות נקיות מגרעינים וחתוכות לקוביות
4 ביצים טרופות
מלח
פלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה
מחממים את שמן הזית במחבת עמוקה. מטגנים את הבצל עם השום והנקניק עד שהבצל הופך שקוף. מוסיפים את הפלפלים ומאדים הכל שתי דקות. מוסיפים את העגבניות ומבשלים ביחד עד שהפלפלים מתרככים מעט. מתבלים במלח ובפלפל שחור גרוס טרי. יוצקים את הביצים על הירקות. בשלב זה אין לערבב יותר את המאכל. מבשלים על אש נמוכה עד שהביצה נקרשת מלמעלה והופכת מוצקה.
מגישים מיד.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון