חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


" מטאבק " אורז עם דגים עירקי
Votes: 1
דירוג: 5
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ללהקת מילוא חממה שפרו נראה מה יצא ?????
" מטאבק " אורז עם דגים עירקי
Votes: 1
דירוג: 5
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ללהקת מילוא חממה שפרו נראה מה יצא ?????
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות אורז שטוף ומושרה במים רותחים במשך שעה [ בחצי שעה אחרונה להוסיף את מיץ הלימון]
חצי כפית מלח
כף מיץ לימון
500 גרם פילה דגים מסוגים שונים עדיפות לדגי ים
5 כפות שמן
חצי כפית פלפל אדום חריף
חצי כפית כורכום
4 תפוחי אדמה מקולפים וחתוכים לפרוסות בעובי ס"מ
אופן ההכנה
בסיר גדול לחמם 4 כפות שמן ולטגן את תפוחי האדמה עד הזהבה קלה בסיום הטיגון להוסיף
את הכורכום להוריד מהאש
במחבת לטגן את פילה הדג עם התבלינים מלח פלפל ובסיום הטיגון הקל [ כ 3 דקות בכל צד ]
לפזר קורט כורכום
לסננן את האורז מהמים להחזיר את הסיר לאש לחמם להוסיף את חצי כמות האורז על תפוחי האדמה להוסיף את שיכבה דגים לכסות באורז ומעל שיכבה דגים להוסיף 3 כוסות מים רותחים בזהירות להרתיח ולהוריד את האש למינימום לבשל במשך חצי שעה בסיר סגור עם מכסה עטוף במגבת בסיום הבישול להשאיר בסיר סגור למשך 10 דקות
בתאבון
מגיש: עוזרד
מקור: סבתא נגיבה
שתף את המתכון