חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לחמא עגין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחמא עגין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק
1 ק"ג קמח
1 שקית שמרית
1/2 כוס שמן זית
1/2 כפית מלח
1 1/2 כוסות מים פושרים
למילוי
1/2 ק"ג בשר טחון עם שומן כבש
1 בצל קצוץ דק
4 כפות פטרוזיליה קצוצה
1/4 כוס טחינה גולמית
3 שיני שום כתושות
1/2 כפית כמון
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
3 עגבניות פרוסות דק דק
לקישוט
צנוברים קלויים קלות
אופן ההכנה
בקערה גדולה מערבבים את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק רך וגמיש
מכסים במגבת לחה ומניחים עד שהבצק מכפיל את נפחו.
מרדדדים וחותכים עיגולים בגודל של ספל גדול.
על כל עיגול מניחים פרוסת עגבניה.
מכינים את המילוי ע"י ערבוב כל המרכיבים לאחד.
מוסיפים לכל עיגול בצר כף מהמילוי מהדקים מעל העגבניה ומוסיפים צנוברים למעלה.
אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 30 דקות או שהבצק משחים.
מגיש: gilai
מקור: טאק טורו
שתף את המתכון