הוראות הכנה
מרכיבים
12 חסילונים גדולים מקולפים
2 כפיות שרי
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור טחון
2 כפיות שמן שומשום
2 חלבוני ביצה
2 כפות קמח תירס
2 כפות כוסברה טרייה קצוצה
2 בצלים קצוצים דק
10 פרוסות לחם
עלי כוסברה עריים לקישוט
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
מערבלים במעבד מזון את החסילונים עד שהם קצוצים היטב
מוסיפים את השרי מלח פלפל שומשום חלבוני הביצה וקמח חומוס מערבלים עד לקבלת מרקם חלק מוסיפים את הכוסברהוהבצלים.
מסירים את הקרום מהלחם מורחים שכבת מלית בגובה מחצית מגובה הלחם מקררים למשך 30 דקות או עד להקשחת המלית.
חותכים את הלחם למלבנים .
מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את הכריכים עד להשחמה , מסירים עם כף מחוררת ומייבשים על נייר סופג מעטרים בעלי כוסברה.
להגיש מיד.
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון