חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק חריף חמוץ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את ציר העוף אני מכינה ממים ואבקת מרק עוף ואת משחת הטום יאם אפשר לקנות בחנויות brלמוצרי המזרח הרחוק.
מרק חריף חמוץ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את ציר העוף אני מכינה ממים ואבקת מרק עוף ואת משחת הטום יאם אפשר לקנות בחנויות brלמוצרי המזרח הרחוק.
הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 1 ליטרים ציר עוף
1 כף משחת טום יאם
4 עלי קפיר קצוצים דק
1 גבעול עשב לימון החלק הפנימי הרך בלבד, קצוץ גס
מיץ מ-1 ליים (או לימון)
4 כפות רוטב דגים
3 פלפלונים צ'ילי ירוקים או אדומים קטנים, קצוצים דק
1 כפית סוכר
150 גרם פטריות שמפיניון חצויות או חתוכות לרבעים, בהתאם לגודל
500 גרם חסילונים קלופים (מופשרים אם קניתם אותם מוקפאים)
5 גבעולי בצל ירוק קטנים, חתוכים לקטעים קצרים ואחר כך לרצועות
חופן קטן כוסברה קצוצה
אופן ההכנה
מחממים את הציר ואת משחת הטום יאם בסיר גדול עם עלי הקפיר, עשב הלימון, מיץ הליים, רוטב הדגים, פלפלוני הצ'ילי והסוכר. מביאים לרתיחה. מוסיפים את הפטריות ומבשלים דקות אחדות.
מוסיפים את החסילונים ואת הבצל הירוק ומבשלים 2-3 דקות נוספות, או עד שהחסילונים מוכנים, אך רכים. מפזרים מעט כוסברה על המרק ומשאירים כמות נוספת על השולחן לשימוש הסועדים
מגיש: gilai
מקור: נייג'לה לוסון UK TV
שתף את המתכון