חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פרוסות בקר בסויה דבש ויין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פרוסות בקר בסויה דבש ויין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1.5 ק"ג בשר שריר מ"ס 5
5 בצלים גדולים
סלסלת פטריות טריות
חצי כוס יין אדום יבש
2 כפות סוכר חום
8 כפות שמן זיית לטיגון
חצי כוס סויה מאיכות טובה
4 כפות דבש
4 עלי דפנה,מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
פורסים את הבצלים לטבעות דקות ומאדים עד לשקיפות.מוסיפים את הפטריות לעוד 3-4 דקות ומערבבים.מוסיפים את הסוכר החום ומערבבים עד להקרמלה של הצל והפטריות.מוסיפים את היין ,הדבש,הסויה ומביאים לרתיכה.מתבלים בפלפל,מלח ועלי דפנה.מעבירים את המצע שהתקבל לתבנית.פורסים את הבשר לפרוסות בעובי ס"מ וצורבים קלות על מנת לסגור את הנוזלים.מעבירים לתבנית ומכסים בנייר כסף.שעה וחצי בתנור בחום 180 מעלות וזה מוכן.
ממומלץ להגיש על מצע אורז בר ורגיל מעורב
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון