חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סטייק אנטריקוט ברוטב פלפלת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לאחרונה הוציאה "קנור" 2 מוצרים ראויים לתשומת לב קולינרית."ציר עוף" ו"ציר בשר". brהמרשם מתוך חוברת המתכונים המצורפת למוצר. br1 כף ציר=3 כפות אבקת מרק תיבול.
סטייק אנטריקוט ברוטב פלפלת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לאחרונה הוציאה "קנור" 2 מוצרים ראויים לתשומת לב קולינרית."ציר עוף" ו"ציר בשר". brהמרשם מתוך חוברת המתכונים המצורפת למוצר. br1 כף ציר=3 כפות אבקת מרק תיבול.
הוראות הכנה
מרכיבים
5 נתחי סטייק אנטריקוט איכותי
1 כוס יין אדום
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית פלפל שחור שלם
1 כפית פלפל ירוק שלם (גרגרים)
1 כפית פלפל אדום (גרגרים)
1 כף חרדל
100 גר' מחמאה
2 כפות "ציר בקר"- "קנור"
2 כפות קמח לבן
1 כוס מים
1/2 כוס שמנת צמחית
אופן ההכנה
1. לנקב את הבשר במספר נקבים , להחדיר את הפלפל השחור הגרוס בעסוי לתוך ההבשר ולמרוח במעט שמן זית.
לצלות את הסטקים על האש או במחבת מתאימה
2. בסיר נפרד יש להמיס את המחמאה, להוסיף את כל סוגי הפלפל ולטגן מעט. להוסיף את החרדל ולערבב. להוסיף את הקמח ולבחוש עד קבלת מרקם חלק.
להוסיף את היין ,המים והציר,ולערבב היטב עד קבלת מרקם חלק.
3. להביא לרתיחה ולצמצם עד קבלת חצי מכמות הנוזלים. לצקת את השמנת הצמחית לרוטב , לכבות את האש ולערבב היטב.
4. לסדר את הסטייקים על צלחת הגשה, ולצקת מעליהם את רוטב הפלפלת.
מגיש: amitsur
מקור: מתכוני קנור
שתף את המתכון