הוראות הכנה
מרכיבים
1 ליטר וויסקי בורבון
8 "רכז רימונים" (240 מ"ל)
6 מיץ תפוזים (180 מ"ל)
3 מיץ לימון (90 מ"ל)
1 ליטר סודה
מערבבים בקערת הפונץ': וויסקי, "רכז רימונים", מיץ התפוזים ומיץ הלימון. ומוסיפים פרוסות תפוז ולימון לקישוט.רגע לפני ההגשה מוסיפים את הסודה וקרח כתוש לקירור המשקה.
אופן ההכנה
מערבבים בקערת הפונץ': וויסקי, "רכז רימונים", מיץ התפוזים ומיץ הלימון. ומוסיפים פרוסות תפוז ולימון לקישוט.רגע לפני ההגשה מוסיפים את הסודה וקרח כתוש לקירור המשקה.
מגיש:
מקור: אנגלי
שתף את המתכון