חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כבד קצוץ רומני אמיתי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המאכל שמלווה אותי מילדותי.
כבד קצוץ רומני אמיתי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המאכל שמלווה אותי מילדותי.
הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ק"ג כבד עוף
4 בצלים קצוצים דק
שמן לטיגון
4 ביצים קשות
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כוס שומן אווז או עוף (למי שמכיר אותו בשם: "שמאלץ") מי שלא מעוניין לא חייב, אך עליי לציין
כי זה מה שנותן ייחודיות לכבד הקצוץ וטעם של פעם. בשדה הערות אני ארשום איך מכינים אותו.
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה ומנקזים מן השמן ושומרים את הבצל המטוגן בצד. מטגנים את הכבדים בשמן על אש קטנה כ- 15 דקות או עד שיתייבשו ומסננים מהשמן.
טוחנים יחד את הכבד, הבצל המטוגן והביצים הקשות עם המלך והפלפל במטחנת בשר. מוסיפים את שומן האווז וטוחנים שנית, מעבירים לכלי מכוסה ומאחסנים במקרר.
מגיש: m73
מקור: סבתא שרה
שתף את המתכון