הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג בשר בקר מותניים
4 כפות סויה רגילה
2 כפות מים
2 כפות בצל ירוק קצוץ דק
1 שן שום כתוש
3 כפות סויה (שחורה)
1 כף שמן שומשום
1 כפית ממרח שעועית
1 כף סוכר
1/4 כפית פלפל חריף (סודניה)
1/2 כף זנגביל טרי חתוך דק
1 כף גרגרי שומשום קלויים
1 כף שמן
לרוטב
כמה טיפות טבסקו
מלח
1 שן שום כתוש
1 כפית גרגרי שומשום קלוי
1 כפית בצל ירוק קצוץ דק
1 כף שמן
2 כפות שמן לטיגון
אופן ההכנה
לחתוך את הבשר לרצועות דקות מאד
לחבוט בבשר עד לשטוח מלא (פעם היינו מכינים שניצלים עם פטיש אלומיניום)
לחתוך לרבעים
הוסף את שאר המרכיבים והבשר לקערה וערבב
הכן את הרוטב ע"י ערבוב כל המרכיבים לתמיסה אחת.
הוסף לבשר והנח בצד ל4-5 שעות או אם מעוניינים ליותר זמן אז במקרר .
בווק חם מאד להוסיף 2 כפות שמן ולחמם עד שרואים עשן
להכניס את הבשר ולהקפיץ עד שמוכן משני צדדיו.
להגיש על מצע אורז לבן.
מגיש:
מקור: ספר בישול קוריאני
שתף את המתכון