חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט חסה עם אפרסמון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט חסה עם אפרסמון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1ראש חסה ערבית או אמריקאית
1 אפרסמון בינוני
1 תפוח עץ קטן
לקישוט
פלחי אשכוליות אדומות.
לרוטב:
2-3כפות שמן.
2כפות מיץ לימון
1 כף חומץ
1 כפית גדושה סוכר
מלח
פלפל שחור גרוס.
אופן ההכנה
מסירים את עלי החסה החיצוניים, מפרקים את העלים הפנימיים ומשרים אותם בקערת מים. שמים במסננת לניקוז המים למשך 5 דקות.
מכניסים את עלי החסה לשקית ניילון מחוררת ב- 3-4 חורים ומאחסנים במקרר למשך שעתיים שלוש.
קוצצים את עלי החסה לרצועות דקות.שמים בקערה .קולפים את האפרסמון והתפוח וחותכים לרצועות דקות ומוסיפים לחסה. מוסיפים גם את הרוטב ומערבבים
קולפים את האשכוליות ,קוצצים אותם לחתיכות קטנות ומפזרים על הסלט.
מגיש: קיבי
מקור: טילי אוס
שתף את המתכון