הוראות הכנה
מרכיבים
12 שוקי עוף נקיים מעור.
4 תפו"א גדול מקולף וחתוך לריבוים גדולים.
כוס שזיפים יבשים (אשר הושרו במים חמים כשעה)
1 בצל גדול קצוץ
כוס דבש
3 כפות חרדל רגיל
1/2 כוס מיץ לימון
מלח
פלפל שחור
1/2 כפית סוכר
3 כפות סויה
1/4 כפית סויה שחורה.
2-3 כוסות מים
4 כפות שמן
אופן ההכנה
בסיר גדול מרתיחים שמן ומוסיפים את השוקיים עד להשחמה מכל הצדדים.
את המים מרתיחים ומכינים בצד .
מכינים בקערה את הרוטב - מכניסים את החרדל דבש לימון סויה , מלח פלפל שחור וסוכר
מערבבים עד לקבלת מרקם אחיד.
שופכים לתוך הסיר עם השוקיים ומוסיפים מים רתוחים תוך כדי ערבוב כל המרכיבים.
מוסיפים את השזיפים ואת תפו"א ומבשלים על אש נמוכה מאד כשעה וחצי.
מגיש:
מקור: ברזיל
שתף את המתכון