חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כדורי פירה מטוגנים ממולאים בפטריות יער וכרישה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כדורי פירה מטוגנים ממולאים בפטריות יער וכרישה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
400 גרם תפוחי אדמה
3 גבעולי כרישה
מעט חמאה
1 חב' פטריות יער (ירדן), קצוצות גס
4 כפות פירורי לחם
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
1. מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם, מקררים וקולפים.
2. קוצצים את הכרישה ומטגנים על אש נמוכה עם החמאה, עד שהכרישה מתרככת מאוד (לפחות 1/4 שעה). מגבירים את האש ומוסיפים את הפטריות. מתבלים במלח ופלפל ומטגנים עוד כ7- דקות, עד שהפטריות מזהיבות וכל הנוזלים מתאדים.
3. מועכים את תפוחי האדמה לפירה ומתבלים במלח ופלפל.
4. צרים מהפירה עיגולים קטנים וממלאים בתערובת הפטריות
5. מגלגלים את הכדור בתוך פירורי הלחם.
6. מחממים את השמן ומטגנים את הכדורים עד שיזהיבו. מניחים על מגבת נייר לספיגת עודפי השמן.
ניתן לשלב בארוחה חלבית, מגישים חם עם שמנת חמוצה או בארוחה בשרית, כתוספת.
מגיש: m73
מקור:
שתף את המתכון