הוראות הכנה
מרכיבים
לגלילה
1 ק"ג תותים פרוסים דק
1 אבוקדו חתוך לקוביות קטנות
1/2 לימון סחוט
1 בצל שאלוט קצוץ
מעט עלי נענע קצוצים
לרוטב
2 כפות ליקר אפרסקים
2 כפות חומץ
2 כפות סויה
1 שום כתוש
מלח
פלפל שחור
לקרפצ'יו
1 אבוקדו
1/2 מיץ לימון
מלח
אופן ההכנה
מסדרים את פרוסות התותים באופן חופף.
מערבבים את קוביות האבוקדו הלימון הבצל והנענע בקערה שופכים על התותים מגלגלים לגלילה ופורסים לפרוסות בעובי 3 ס"מ.
מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב עד לקבלת תערובת אחידה.
פורסים את האבוקדו דק מאד בעזרץ קולפן מטפטפים על הפרוסות מיץ לימון וזורים מלח.
מסדרים על פרוסות האבוקדו שלוש גלילות תותים ומזליפים מעט מהרוטב.
מגיש:
מקור: אילת - מסעדות
שתף את המתכון