חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לביבות תפוחי עץ גזר ועוד.........
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לביבות תפוחי עץ גזר ועוד.........
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
3 תפוחי עץ קלופים ומגוררים בפומפיה גסה
6 גזרים מקולפים מבושלים במים מסוננים ומגוררים בפומפיה גסה
בצל חתוך וקצוץ דק
דלעת מבושלת ומעוכה למחית
6 מישמש יבש מושרה במים חמים למשך 3 שעות חתוך לרצועות קטנות ודקות
5 תמרים יבשים מושרים במים חמים למשך 3 שעות חתוכים לרצועות דקות
חצי כפית בהרט
קורט קינמון
2 כפיות סוכר
ביצה
חצי כוס קמח
2 כפות שמנת מתוקה
שמן לטיגון
50 גרם חמאה מומסת
אופן ההכנה
ממיסים את החמאה במחבת מוסיפים את הבצל ומזהיבים קלות מוסיפים את הגזר התפוחים והבהרט ומבשלים כ3 דקות מוסיפים את המישמש והתמרים ומבשלים כ 2 דקות נוספות
מערבבים היטב ומצננים
מסננים את התערובת מהנוזלים מוסיפים את הסוכר הביצה הקמח והשמנת המתוקה וקורט הקינמון וקורט מלח
מערבבים היטב
מחממים מחבת עם שמן לטיגון יוצרים בעזרת כף קציצות ומטגנים בשני הצדדים
ומגישים עם אבקת סוכר מפוזר מעל
בתאבון
מגיש: עוזרד
מקור: עצמי
שתף את המתכון