הוראות הכנה
מרכיבים
3 תפוחי עץ קלופים ומגוררים בפומפיה גסה
6 גזרים מקולפים מבושלים במים מסוננים ומגוררים בפומפיה גסה
בצל חתוך וקצוץ דק
דלעת מבושלת ומעוכה למחית
6 מישמש יבש מושרה במים חמים למשך 3 שעות חתוך לרצועות קטנות ודקות
5 תמרים יבשים מושרים במים חמים למשך 3 שעות חתוכים לרצועות דקות
חצי כפית בהרט
קורט קינמון
2 כפיות סוכר
ביצה
חצי כוס קמח
2 כפות שמנת מתוקה
שמן לטיגון
50 גרם חמאה מומסת
אופן ההכנה
ממיסים את החמאה במחבת מוסיפים את הבצל ומזהיבים קלות מוסיפים את הגזר התפוחים והבהרט ומבשלים כ3 דקות מוסיפים את המישמש והתמרים ומבשלים כ 2 דקות נוספות
מערבבים היטב ומצננים
מסננים את התערובת מהנוזלים מוסיפים את הסוכר הביצה הקמח והשמנת המתוקה וקורט הקינמון וקורט מלח
מערבבים היטב
מחממים מחבת עם שמן לטיגון יוצרים בעזרת כף קציצות ומטגנים בשני הצדדים
ומגישים עם אבקת סוכר מפוזר מעל
בתאבון
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון