חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סופגניות בסגנון צרפתי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתוך אוסף מתכוני סופגניות / מתכונים לחנוכה של שומרי משקל
סופגניות בסגנון צרפתי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתוך אוסף מתכוני סופגניות / מתכונים לחנוכה של שומרי משקל
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כפות סוכר
1/2 כפית מלח
1/4 כוס חמאה או מרגרינה
1/4 1 כוסות קמח
4 ביצים
1 כפית תמצית וניל
שמן לטיגון
4 כפות אבקת סוכר לקישוט
אופן ההכנה
1. בסיר קטן מביאים לרתיחה סוכר, מלח, חמאה וכוס מים. מסירים מהאש ומוסיפים במהירות את כל הקמח.
2. בעזרת כף עץ מערבבים עד שכל הקמח נספג. מחזירים לאש וממשיכים לבשל בחום נמוך תוך כדי ערבוב עד שמתקבל בצד הנפרד מדפנות הסיר.
3. מסירים מהאש ומוסיפים את הביצים אחת אחת. לאחר כל ביצה מערבבים במהירות בעזרת מיקסר ידני לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את תמצית הוניל ומערבבים שוב.
4. מעבירים את התערובת לשק זילוף ומזליפים על תבנית 14 כדורים. נותנים לכדורים לנוח כ- 20 דקות.
5. בסיר עם שמן עמוק מטגנים את הכדורים עד שמזהיבים.
6. מוציאים מהשמן וסופגים עודפי שומן, מפזרים מעל כל הכדורים כ- 4 כפות אבקת סוכר.
מגיש: gilai
מקור: שומרי משקל
שתף את המתכון