הוראות הכנה
מרכיבים
חצי כוס מיונז
כפית אבקת חרדל
בצל קצוץ דק
חצי כוס פירורי לחם
כפית כמון
חצי כפית כורכום
חצי כוס שומשום
2 כוסות בשר עוף מבושל חתוך לקוביות גדולות
3 כפות דבש + כוס מיונית למיטבל
אופן ההכנה
מערבבים היטב את המיונז החרדל הבצל התבלינים והשומשום ומניחים להשהיה של10 דקות
טובלים את חתיכות העוף בבלילה מצפים בפירורי לחם ומיחים בתבנית אפיה
מחממים תנור ל210 מעלות מכניסים את התבנית ואופים עד השחמה כ 15 דקות
מערבבים את הדבש והמיונית ויוצרים מיטבל
מגישים:חתיכות עוף על מישטח מיטבל
בתאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון