חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רוטב צ'ימיצ'ורי אל גאוצ'ו אילת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אין להשתמש בצ'ימיצ'ורי שהוכן באותו יום! brצ'ימיצ'ורי טעים יותר לשימוש לאחר שהיה במקרר 5 ימים. br
רוטב צ'ימיצ'ורי אל גאוצ'ו אילת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אין להשתמש בצ'ימיצ'ורי שהוכן באותו יום! brצ'ימיצ'ורי טעים יותר לשימוש לאחר שהיה במקרר 5 ימים. br
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג פטרוזיליה טרייה קצוצה גס
½ ק"ג בצלי שאלוט קצוצים גס
½ ק"ג פלפל צ'יפוטלו קצוצה גס
350 מ"ל שמן קנולה איכותי
250 מ"ל חומץ בן יין לבן
200 גר' שום כתוש טרי
20 גר' מלח דק
10 גר' פלפל לבן
קורט אורגנו
קורט שאטה גרוס
אופן ההכנה
מניחים את הגמבה והבצל בקערה גדולה.
מוסיפים את הפטרוזליה הקצוצה.
מוסיפים את כל שאר המרכיבים ומערבבים היטב.
מאחסנים בקרור בכלי סגור ל 5 ימים.
מגיש: gilai
מקור: אל גאוצ'ו אילת
שתף את המתכון