חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כבד עוף בפירות יבשים חריף מתוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניתן בעצם למלא כל דבר עם מילוי זה.
כבד עוף בפירות יבשים חריף מתוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניתן בעצם למלא כל דבר עם מילוי זה.
הוראות הכנה
מרכיבים
30 יח כבד עוף נקי מגידים.
15 שיזף יבש נקי מגלעין
15 תמרים נקיים מגלעין
15 משמש יבש
15 תאנים
4 כפות סוכר חום
2 כפות סוכר לבן
2 כפות אבקת צילי חריף.
1 כף סויה
1/2 כוס מים
1 כף קורנפלור
1/4 כוס מים
3 כפות שמן לטיגון
אופן ההכנה
בקלחת קטנה מערבבים את המים עם הצילי והסוכר מביאים לרתיחה מוסיפים את הסויה.
ב 1/4 כוס מים מערבבים את הקורנפלור ומוסיפים לרוטב מעבים ומורידים מהאש הצידה.
במחבת מטגנים את הכבדים עד מלב מדיום מוציאים ומסננים את השמן.
שופכים את הכבדים לתוך הקלחת עם הרוטב ומערבבים.
בינתיים - חולטים את הפירות היבשים (למעט התמרים) חורצים חריץ בבכולם (כולל בתמרים)
וממלאים כל אחד בחצי כבד.
מגיש: gilai
מקור: עצמי
שתף את המתכון