חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מאפה עוף ארגנטינאי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כשהייתי ילדה הוזמנתי לארוחה אצל חברה ארגנטינאית. brטעם המנה הזאת לא נשכח ולפני שנתיים (עשרים וחמש שנים מאוחר יותר) brפגשתי אותה וקיבלתי את המתכון שאמה נהגה להכין כל שבת.
מאפה עוף ארגנטינאי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כשהייתי ילדה הוזמנתי לארוחה אצל חברה ארגנטינאית. brטעם המנה הזאת לא נשכח ולפני שנתיים (עשרים וחמש שנים מאוחר יותר) brפגשתי אותה וקיבלתי את המתכון שאמה נהגה להכין כל שבת.
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
5 כוסות קמח
קורט מלח
30 גר' שמרים
150 גר' מרגרינה
1/3 כוס מים
למלית:
1 עוף שלם
1 בצל קצוץ
1 שן שום קצוצה
1 כוס עגבניות קצוצות
1 קופסת שימורים תירס
50 גר' זיתים מגולענים
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל
1/2 כפית כמון
אופן ההכנה
הבצק:
לערבב קמח ושמרים ולהוסיף את המרגרינה. ליצור תערובת פרורית ולהוסיף מלח ומים. ללוש היטב ולקרר חצי שעה במקרר. לרדד מחצית הבצק ולרפד תבנית 26 משומנת.משאר הבצק לרדד עלה עגול לכיסוי המאפה.
המילוי:
לבשל העוף במים עם מעט מלח כשלושת רבעי שעה. להוציא העוף ולקרר מעט (מהנוזל ניתן להכין מרק עוף מצויין). להסיר הבשר מהעצמות ולהניח בצד.
לטגן במעט שמן בצל ושום עד הזהבה קלה. להוסיף פיסות בשר העוף, עגבניות, תירס וזיתים. לבשל 10 דקות. לתבל היטב ולצנן.
לפזר המילוי על הבצק ולכסות בעיגול הבצק שהכנו. להבריש בביצה ולאפות ב- 180 מעלות כ- 20 דקות.
מגיש: hadasab
מקור: חברה
שתף את המתכון