הוראות הכנה
מרכיבים
1 דלורית קצוצה
1 כף שמן זית
1 בצל פרוס
1 כף מחית קארי
1/2 1 כוס חלב קוקוס
1 כוס מים
2 כוסות שעועית לבנה במיץ עגבניות
500 גר' תרדקצוץ
2 כפות כוסברה קצוצה
1/4 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
מאדים את הדלורית
עד שהיא מתרככת מסננים ומייבשים.
מחממים במחבת את השמן ומטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב מוסיפים את מחית הקארי ומערבבים , מוסיפים את חלב הקוקוס וכוס מים מביאים לרתיחה ומבשלים כ 7 דקות.
מוסיפים את שאר המרכיבים מערבבים עד שמתחמם ומגישים על מצע אורז לבן.
מגיש:
מקור: הודי
שתף את המתכון