הוראות הכנה
מרכיבים
11/2 כוסות (210 גרם) קמח
2 כפות (20 גרם) קורנפלור
1/4 כפית מלח
200 גרם חמאת תנובה מומסת
1/4 כוס סוכר
2 שקיות (20 גרם) סוכר וניל
2 כפות סוכר, לקישוט
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-150 מעלות.
מנפים יחד קמח, קורנפלור ומלח. הניפוי חשוב כי הוא מבטיח שהעוגיות לא יהיו כבדות. בקערה מערבבים יחד חמאה ושני סוגי סוכר. מוסיפים את החומרים היבשים ומערבבים רק עד לבצק רך ואחיד. מהדקים את הבצק לתבנית לגובה 1 ס"מ (אפשר לרפד בנייר אפייה אבל לא חובה- הבצק מספיק שמן ולא יידבק). אופים כ-45 דקות, עד שהבצק מוצק למגע ומזהיב קלות (אבל עדיין בהיר יחסית). מוציאים מהתנור ומיד חותכים לעוגיות בסכין חדה (לא משוננת). מפזרים סוכר לקישוט ומצננים. שומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.
מגיש:
מקור: MSN
שתף את המתכון