הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם חזה עוף חתוך לרצועות
200 גרם לבבות עוף חצויות
200 גרם טחול עוף
200 גרם כבד עוף
200 גרם שווארמה הודו חתוך לרצועות
3 בצלים גדולים פרוסים לרצועות
כפית מלח
כפית פלפל שחור גרוס
כפית מרק עוף
2 כפות קארי
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה
לטגן את הבצל עד להזהבה להוסיף את העוף,הכבד,הטחול,והלבבות ולתבל בתבלינים
לטגן את הכל כ 10 דקות ולערבב מידי פעם עד שכל הבשרים מוכנים.
מגיש:
מקור: סימה-אגריפס ירושלים
שתף את המתכון