הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם גבינת פרומעז
1 כוס קמח
3 ביצים
1/2 כוס חלב
1/2 כפית מיורן יבש
1/2 כפית פפריקה מתוקה
1/2 כפית כוסברה טחונה
מלח, פלפל לבן
1/4 כוס שמן לטיגון עמוק או 3 כפיות מרגרינה
1 תפוז חתוך לריבועים
חופן עשבי תיבול
אופן ההכנה
1. יוצרים מטבעות גבינה תוך דחיסת הגבינה.
2. טורפים את הביצים והחלב בתוספת התבלינים, ומניחים בצד.
3. טובלים כל מטבע גבינה בקמח, בביצה הטרופה ושוב בקמח.
4. לפני ההגשה מטגנים בשמן חם מאוד ועמוק. מניחים על מצע עשבי תיבול וריבועי פרי הדר.
מגיש:
מקור: אגודת הנוקדים בישראל
שתף את המתכון